П`ятниця, 19.04.2024, 18:36
Кафедра фінансів Буковинської Державної Фінансової Академії
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Головна » 2011 » Квітень » 14 » Наукова робота кафедри
19:06
Наукова робота кафедри

                                         

Днями в світ вийшов підручник "Управління державним бюджетом України" за загальною редакцією прем’єр-міністра України М. Я. Азарова. Надзвичайно приємно, що в авторському колективі серед інших видатних діячів економічної науки є викладачі нашої кафедри на чолі з ректором, д.е.н., професором Володимиром Васильовичем Прядком. Це, зокрема, к.е.н., в.о. доцента Е.О.Юрій, старший викладач В.М.Діденко, керівник Центру післядипломної та заочної освіти М.В.Карвацький. Підручник є першим в Україні виданням періоду практичної реалізації масштабних реформ, спрямованих на якісне удосконалення базових суспільних сфер, насамперед фінансової, економічної, соціальної. Його новизна полягає у національно орієнтованій інтерпретації сучасних фінансових процесів, визначенні механізмів їх приведення у відповідність із кращими світовими стандартами, що є обов’язковою умовою практичної реалізації євроінтеграційного курсу України.

Тематична композиція підручника, його прикладні матеріали та додатки спрямовані на формування ґрунтовних теоретичних і практичних знань, необхідних для фахового забезпечення бюджетного процесу України на всіх стадіях його розгортання. Дидактична частина підручника насичена інноваційними підходами, що дозволяє читачеві мислити на перспективу, бачити нові підходи в контексті реалізації фінансової стратегії країни.

У підручнику проаналізовано базові нормативно-правові акти з питань розвитку бюджетно-фінансової сфери України, наведено необхідний понятійно-категоріальний апарат, що відкриває додаткові можливості адекватного розуміння процесів фінансового забезпечення національних проектів.

Підручник сприятиме прискореній реорганізації бюджетних процесів на державному і місцевому рівнях відповідно до вимог нових фінансових документів.

Розрахований на державних службовців, фахівців міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівників бюджетних установ та організацій, викладачів і студентів вищих навчальних закладів фінансово-економічного спрямування.

Буде корисним усім, чия фахова діяльність пов’язана з практичним застосуванням бюджетного законодавства України.

Переглядів: 1385 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новини кафедри
Пошук
Фінансові новини
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz